Οι τέντες στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν το όνομα μας!

Κάθετο Σύστημα

Teka 0G

Teka 0GTeka 0G

Πρόκειται για ένα λειτουργικό κάθετο σύστημα σκίασης, το οποίο περιλαμβάνει κασσονέτο, στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα και πλαϊνούς οδηγούς, οι οποίοι του επιτρέπουν να "ρολάρει" άνετα, χωρίς να στραβομαζεύει. Μπορεί εύκολα με την ίδια βάση να στηριχθεί σε τοίχο ή οροφή. Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80μ Χ 3,00μ. Τα μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα λευκό. Η κίνηση γίνεται με μανιβέλα χειρός ή ηλεκτρικά.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Teka GC

Teka GCTeka GC

Πρόκειται για ένα λειτουργικό, κάθετο σύστημα σκίασης, το οποίο περιλαμβάνει κασσονέτο, στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα και πλαϊνά συρματόσχοινα, τα οποία του επιτρέπουν να "ρολάρει" άνετα και να είναι πάντα τεντωμένο. Μπορεί εύκολα με την ίδια βάση, να στηριχθεί σε τοίχο ή οροφή. Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80μ Χ 3,00μ. Τα μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα λευκό. Η κίνηση γίνεται με μανιβέλα χειρός ή ηλεκτρικά.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Verti 90

Verti 90Verti 90

Πρόκειται για ένα λειτουργικό κάθετο σύστημα με ύφασμα ή PVC, που προστατεύει από τη βροχή και τον άνεμο. Περιλαμβάνει κασσονέτο στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα ή το PVC και πλαϊνούς οδηγούς με βουρτσάκι, οι οποίοι επιτρέπουν στο ύφασμα ή το PVC να "ρολάρει" άνετα και να είναι πάντα τεντωμένο. Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80μ Χ 3,00μ. Τα μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα λευκό. Η κίνηση γίνεται με μανιβέλα χειρός ή ηλεκτρικά.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Verti Cristal

Verti CristalVerti Cristal

Πρόκεται για ένα λειτουργικό κάθετο σύστημα με ζελατίνα, που προστατεύει από τη βροχή και τον άνεμο. Περιλαμβάνει κασσονέτο στο οποίο τυλίγεται η ζελατίνα και πλαϊνούς οδηγούς με βουρτσάκι, οι οποίοι επιτρέπουν στην ζελατίνα να "ρολάρει" άνετα και να είναι πάντα τεντωμένη. Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80μ Χ 3,00μ. Τα μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα λευκό. Η κίνηση γίνεται με μανιβέλα χειρός ή ηλεκτρικά.

Τεχνικές Προδιαγραφές