ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συστήματα εσωτερικής σκίασης, που αποτελούνται από δύο μέρη. Τον "άξονα", πάνω στον οποίο εφαρμόζεται ο μηχανισμός κίνησης (αλυσίδα ή ηλεκτρικό μοτέρ) και το ύφασμα.

Ανάλογα με το μήκος του "άξονα", ο μηχανισμός διαφέρει (Φ25, Φ32, Φ38, Φ40 και Φ45).

Το ύφασμα επιλέγεται από μεγάλη γκάμα χρωματισμών και ποιτήτων (απλά, sunblock, double, απομίμησης ξύλου, μεταλιζέ, διάτρυτα).

Προσδίδουν στο χώρο μας υψηλή αισθητική, προστασία και εργονομία.

Σύστημα Β1

Το σύστημα Β1, αποτελεί την απλούστερη μορφή ρολοκουρτίνας με μηχανισμό και σωλήνα σε δύο διαστάσεις, με διατομές Φ25 και Φ3

Σύστημα Β1

Σύστημα Β15 κασέτα

Το σύστημα Β15, συνιστάται για κατασκευές με μεγάλα ανοίγματα, εκεί που δεν μπορεί να εφαρμοστεί άλλο σύστημα εύκολα. Μας επιτρέπει μεγάλα κατεβάσματα.

Σύστημα Β15 κασέτα

Σύστημα Β7 κασέτα - Λευκό αλουμίνιο και ίνοξ

Σύστημα μοναδικό σε εμφάνιση, αξιόπιστη λειτουργία και τρόπο συναρμολόγησης. Τα πολλά πλεονεκτήματα του συστήματος Β7 συμπληρώνει η κασέτα αλουμινίου και το ύφασμα με πλαϊνούς οδηγούς. Η μικρή διάμετρος του σωλήνα, δίνει στο ύφασμα ευκολότερο τύλιγμα. Εφαρμόζεται κατευθείαν στο κάσομα του παραθύρου προσφέροντας ιδανική προστασία από το έντονο ηλιακό φως.

Σύστημα Β7 κασέτα - Λευκό αλουμίνιο και ίνοξ

Σύστημα Β9 κασέτα - Πλαστικό PVC

Το σύστημα Β9, ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών για χρωματική αισθητική, αφού παράγεται σε διάφορα χρώματα, ακόμα και σε απομίμηση ξύλου. Η κασέτα είναι από PVC, διαθέτει πλευρικούς οδηγούς και δίνει στο παράθυρο λειτουργική και διακοσμητική κάλυψη. Όπως και το σύστημα Β7 έχει μικρή διάμετρο σωλήνα περιτύλιξης.

Σύστημα Β9 κασέτα - Πλαστικό PVC