ΜΟΤΕΡ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Somfy

H Somfy, η νούμερο ένα εταιρία παγκοσμίως σε μηχανισμούς και αυτοματισμούς για σπίτια και κτίρια, ιδρύθηκε στη Γαλλία (Cluses, Haute – Savoie) το 1969.

Η Somfy κατασκευάζει και διανέμει μηχανισμούς αυτόματου ελέγχου για ρολά, τέντες, περσίδες αυλόπορτες και γκαραζόπορτες.

Το 8 εργοστάσια της εταιρίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ αποτελούν το βιομηχανικό δυναμικό συναρμολόγησης, που στοχεύει στη μαζική παραγωγή με δυνατότητα παραγωγής 42.000 μοτέρ ημερησίως και 9.000.000 μοτέρ ετησίως. Είναι παρούσα σε πάνω από 52 χώρες με σκοπό να αντιλαμβάνεται σε τοπικό επίπεδο τις ανάγκες των καταναλωτών και να κατευθύνει καινοτόμα προγράμματα.

Master

Πάθος, αξιοπιστία και συνέπεια: Αυτά είναι η βάση στην οποία στηρίζεται η αξιοπιστία του εμπορικού σήματος MASTER. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 με στόχο το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων λύσεων για τον έλεγχο της κίνησης, τεντών, ρολών, περσίδων, κάθετων περσίδων και κουρτινών. Από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της αυτοματοποίησης σε σπιίτια, αποτελεί σύμβολο ποιότητας, αξιοπιστίας και επαγγελματισμού και μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, από απλούς κινητήρες μέχρι πολύπλοκα συστήματα ελέγχου.

Master