ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΜΟΤΕΡ

MOTER SOMFY

Η γαλλική εταιρεία Somfy έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία παραγωγής μοτέρ και μηχανισμών κίνησης στον κόσμο, καθώς διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας, αντοχής και λειτουργικότητας!

Τα μοτέρ που χρησιμοποιούμε στο κατάστημά μας είναι κατάλληλα για οικιακή & για επαγγελματική χρήση σε τέντες και πέργκολες
Μεγάλη γκάμα επιλογών, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι διαστάσεις συστημάτων και όλες οι εξειδικευμένες προτιμήσεις και ανάγκες του πελάτη!
Με ασύρματα τηλεχειριστήρια ή με ενσύρματους διακόπτες που μπορούν να δώσουν εντολή σε παραπάνω από ένα σύστημα
5ετης εγγύηση
 
 

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΕΡΑ (3D EOLIS ή EOLIS SENSOR)

Προστατεύει την τέντα σας από τα καιρικά φαινόμενα, ανεβάζοντας την αυτόματα σε περίπτωση ισχυρού ανέμου, ακόμα και εάν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι
Ο πρώτος τύπος λειτουργεί με μπαταρίες και ο δεύτερος με ηλεκτρικό ρεύμα
Αποτρέπει το σχίσιμο του πανιού και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τέντας
Συνεργάζονται με όλα τα ασύρματα μοτέρ Somfy που προορίζονται για τέντες

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥ – ΑΕΡΑ (SOLIRIS SENSOR)

Μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε και να ορίζει το κατέβασμα ή το ανέβασμα των τεντών σύμφωνα με συγκεκριμένες συνθήκες ηλιοφάνειας και να “μαζεύει” την τέντα/τις τέντες, όταν ο αέρας ξεπερνάει ένα προκαθορισμένο όριο (από 10 έως 50 χλμ/ώρα).
Προσαρμόζεται στην πρόσοψη του κτηρίου όπου έχει τοποθετηθεί το σύστημα σκίασης και μπορεί να ελέγχει περισσότερες από μία τέντες
Τροφοδοτείται με ρεύμα
Αποτρέπει το σχίσιμο του πανιού και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τέντας
Συνεργάζεται με όλα τα ασύρματα μοτέρ Somfy που προορίζονται για τέντες.
 
 

TAHOMA

Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση ως προς τον έλεγχο όλων των ηλεκτροκίνητων μέσων του σπιτού μας.
Από το Tahoma, μπορούμε να ρυθμίσουμε κάθε συσκευή που συνεργάζεται με μοτέρ Somfy: τα συστήματα σκίασης, τα ρολά, τις περσίδες, τη θέρμανση, το φωτισμό τις αυλόπορτες, τις γκαραζόπορτες, την κάμερα, τον συναγερμό μας ελέγχονται από την αντίστοιχη εφαρμογή του κινητού μας, ακόμη και αν βρισκόμαστε χιλιόμετρα μακριά!
Μπορούμε να δημιουργούμε σενάρια (ώρα, μέρα, συχνότητα λειτουργίας συσκευών) που ταιριάζουν στον εξατομικευμένο τρόπο ζωής του καθενός, με αποτέλεσμα να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη με απλό, αλλά έξυπνο τρόπο!